Symphonic Rock
met o.a. Dilana Smith


za. 9 dec @ De Spiegel, Zwolle

Projecten

Projecten

Aankomende projecten


Recente projecten


 

ashion Forward 29-06

Nog een bijzonder project waar we als Thomas bij betrokken mogen zijn. Al meerdere jaren organiseert de opleiding Mooi & Mode het extreem hippe mode-event. Dit jaar is het thema muziek. Studenten van de mbo opleiding van Landstede zijn maanden aan het werk om passende kleding te maken bij de verschillende muziek genres.

Een reis door de tijd waar verschillende muziekstijlen en genres aan bod komen. Laat je meeslepen door de prachtige creaties die de studenten hebben gemaakt.

 

Frion Festival 21-05

Zo blij waren we toen we de uitnodiging voor het Frion Festival binnenkregen. Dit jaar bestaat dit festival alweer 5 jaar en heeft ons gevraagd voor een stuk muzikale omlijsting. Een fantastisch evenement waar mensen met een beperking centraal staan samen met mensen uit de Zwolse muziekwereld.

Noteer alvast 21 mei in je agenda want het belooft een bijzondere middag te worden. Tickets kan je kopen via:  https://zwolsetheaters.nl/bestel/frion-festival/4bc056/2017-05-21/12:00

 

Koningsdag 27-04

Jaarlijks laat het Thomas Orkest  Zwolle zien hoe ze een feestje kunnen bouwen. Dit jaar zijn ze wederom te vinden op de Nieuwe Markt. Samen met verschillende partners wordt hier een muzikaal programma neergezet. Ook dit jaar zal Thomas koningsdag openen samen met Burgemeester Henk-Jan Meijer.

Met een divers programma, een terugblik op het programma van afgelopen december en vooruitkijkend naar alles wat komend gaat, belooft het weer een mooie dag te worden.

Naast het Orkest zijn er dit jaar ook weer twee fantastische zangers die mee doen om het optreden tot een succes te maken. We mogen tijdens Koningsdag weer genieten van de fantastische stem van Erica Yong. Wellicht herkent u haar nog van ons laatste optreden in de Spiegel. De mannelijke vocalen neemt William Kersten voor zijn rekening.


EMAIL ONS EN SCHRIJF JE IN!

Vacatures


Wil jij mee komen doen bij het meest gezellige orkest van Zwolle? Dat kan! We hebben nog een aantal plekken vrij binnen verschillende secties.

We zoeken met name mensen voor de volgende secties:

  • Klarinet
  • Hoorn
  • Hobo
  • Bariton
  • Trombone
  • Bariton saxofoon

Vind jij het leuk om wekelijks te repeteren voor een aantal leuke concerten? En beheers jij muziekniveau C. Mail dan gerust naar  info@thomasorkest.nl en kom eens kijken of meespelen bij één van de repetities. Staat je instrument er niet tussen mail alsnog wellicht past het toch?

Laat van je horen


Voel je je aangesproken tot een van onze projecten, wil je graag bij het orkest spelen, of heb je andere vragen? Neem contact met ons op

Repetities

Iedere maandag avond van 20.00 uur tot 22.00 uur In cultuurhuis Domusica ( Zwolle ).

info@thomasorkest.nl

Fivel 72 8032 MV Zwolle (maandag avond van 19.30 uur tot 22.30)